Skip to ContentSkip to Navigation
E-learningOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

E-learning

E-learningOrganisatie

Het Onderwijsinnovatie Netwerk Groningen (ONING)

Het Onderwijsinnovatie Netwerk Groningen (#ONING) is een docentennetwerk bestaande uit innovatieve docenten en ondersteunende professionals, en mensen met een belangstelling voor innovatie. De docenten en professionals houden zich allen bezig met het ontwikkelen, gebruiken en onderzoeken van nieuwe onderwijsvormen (vaak gekoppeld aan het gebruik van ICT in het onderwijs) binnen hun eigen onderwijspraktijk in de stad Groningen.

#ONING is een samenwerking tussen de Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen. Op de bijeenkomsten van ONING vertellen docenten elkaar welke problemen ze door middel van welke innovatie hebben opgelost. Er zijn tot nu toe bijeenkomsten geweest over: college 2.0, beoordeling en feedback, digitaal toetsen en docentprofessionalisering. Op Youtube vindt u een aantal filmpjes waarin eerdere sprekers een samenvatting geven van hun presentatie.

De activiteiten van #ONING zijn in het algemeen openbaar toegankelijk en worden via LinkedIn aangekondigd. Wilt u toegang tot de groep? Dan kan via LinkedIn of neem contact op met één van de organisatoren.

De bijeenkomsten worden georganiseerd door:

  • Jorien van de Belt (j.c.van.de.belt@pl.hanze.nl)
  • Petra Collewijn-Held (p.m.collewijn-held@pl.hanze.nl)
  • Jellina Timmer (j.m.timmer@rug.nl)
  • Winny Bakker (w.bakker@rug.nl)
  • Sietske Vissers (s.i.d.vissers@rug.nl)
Laatst gewijzigd:25 oktober 2018 13:53
printView this page in: English
Volg ons opyoutube twitter linkedin