Skip to ContentSkip to Navigation
E-learningPart of University of Groningen

E-learning

E-learning

VSNU Onderwijsfestival (13 oktober)

01 september 2016

Op 13 oktober 2016 organiseert de VSNU een groot onderwijsfestival in Amersfoort, waarin u een overzicht van de ontwikkelingen in het universitaire onderwijs wordt geboden. De conferentie bestaat uit een afwisselend programma waarin alle universiteiten acte de présence geven met goede voorbeelden uit de praktijk. Daarnaast zal er gedebatteerd worden over uitdagingen voor de toekomst.

De conferentie wordt geopend met bijdragen van minister Bussemaker en dr. Meindert Flikkema, docent van het jaar van de Vrije Universiteit en auteur van Sense of Serving over de heroverweging van de rol van universiteiten in de samenleving.

Laatst gewijzigd:11 oktober 2018 14:42

Meer nieuws

 • 28 mei 2020

  Patrick Verkooijen benoemd tot hoogleraar aan de leerstoel Climate Adaptation Governance

  Prof. dr. Patrick Verkooijen, directeur van het Global Center on Adaptation (GCA), is benoemd tot leerstoelhouder voor het programma Climate Adaptation Governance aan de faculteiten Campus Fryslân en Ruimtelijke Wetenschappen van de...

 • 26 mei 2020

  Groningers aan de slag met klimaatadaptatie

  Groningen staat dit jaar in het teken van omgaan met de effecten van klimaatverandering met als hoogtepunt de Klimaatadaptatieweek van 19 t/m 25 januari 2021.

 • 25 mei 2020

  Nieuwe Dean of Graduate Studies

  Het College van Bestuur van de Rijksuniversiteit heeft prof. dr. Petra Rudolf benoemd als Dean of Graduate Studies RUG. Rudolf, hoogleraar Experimentele Vaste Stof Fysica aan de Faculty of Science and Engineering, is reeds in maart begonnen in deze...

Follow us onyoutube twitter linkedin