Skip to ContentSkip to Navigation
E-learningOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

E-learning

E-learning

Videodienstverlening voor docenten en studenten!

31 maart 2017

Behoefte aan het inzetten van videotechniek ten behoeve van de kwaliteit van het onderwijs? Het Centrum voor Informatie Technologie bezit de expertise en ervaring voor het leveren van hoge kwaliteit videodienstverlening.

Wij maken de inzet van video eenvoudig. Onze dienstverlening geeft u de mogelijkheid video op een professionele wijze binnen het onderwijs te implementeren. De innovatieve wereld van video wordt voortdurend verkend door onze experts. Hierdoor zijn wij in staat innovatieve videodienstverlening voor docenten en studenten van de Rijksuniversiteit Groningen aan te bieden. Bekijk het volledige aanbod op de website van de videodienst.

Laatst gewijzigd:20 april 2017 16:50
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...

Volg ons opyoutube twitter linkedin