Skip to ContentSkip to Navigation
E-learningOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

E-learning

E-learning

Students taking charge of higher education (MOOC) begint binnenkort!

11 april 2016

Studenten aan de RUG zijn betrokken op verschillende manieren: studentassistenten, besturen van studentenorganisaties en medezeggenschapsorganen.

De online cursus "Students Taking Charge of Higher Education" heeft als doel om studenten beter voor te bereiden op hun (toekomstige) functie als student betrokken bij de organisatie van de universiteit. Na afloop van de cursus ben je in staat om je professioneel te gedragen, passende ondersteuning te bieden aan medewerkers en studenten, de basisprincipes van goed onderwijs te benoemen, en nog veel meer.

De cursus biedt verder een goed overzicht van de diverse mogelijkheden hoe studenten betrokken kunnen zijn bij de organisatie.

Voor meer informatie en inschrijving ga je naar de website van Futurelearn.

Laatst gewijzigd:12 april 2016 15:28

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

Volg ons opyoutube twitter linkedin