E-learningOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

E-learning

E-learningVoor wie?Post-academische fase

Andere belangstellenden

Ook als u niet (meer) studeert aan de Rijksuniversiteit Groningen bieden wij u mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Dit mogelijk maken van 'een leven lang leren' doet de universiteit in samenwerking met andere instituten, maar ook op eigen initiatief. Voor iedereen die graag wil doorstuderen zijn er facultaire postmaster opleidingen beschikbaar. Voor ouderen is er de mogelijkheid om in te stromen tot de senioren academie. Mensen die naast hun baan toch liever een volwaardige studie willen doen, of gewoon hun parate kennis willen vergroten, kunnen terecht bij één van de interessante deeltijdprogramma's of open colleges die worden verzorgd door de onderwijsinstelling. Meer informatie over deze mogelijkheden vindt u op de pagina over een leven lang leren.

Buiten deze mogelijkheden biedt de RUG ook allerhande Massive Online Open Courses (MOOC's) aan. Deze cursussen zijn gratis, interactief en vanuit huis te volgen. Als u meer wilt weten over de specifieke MOOC's die u vanuit de RUG kunt volgen, kijk dan wat de projecten u allemaal te bieden hebben.

Laatst gewijzigd:27 september 2016 13:29
printView this page in: English
Volg ons opyoutube twitter linkedin