Skip to ContentSkip to Navigation
E-learningOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

E-learning

E-learningVoor wie?Academische fase

Studenten en medewerkers

E-learning in de academische fase

E-learning in de academische fase is bedoeld voor medewerkers en studenten van de Rijksuniversiteit Groningen. Dit middel wordt primair ingezet om het on-site onderwijs te verbeteren, en niet om dit te vervangen. E-learning dient in dit kader diverse doelen, zoals:

  • het bevorderen van samenwerking tussen docenten en studenten
  • het bevorderen van samenwerking tussen studenten
  • het beter inspelen op het instapniveau van studenten
  • het beter inspelen op de leerstijl van studenten
  • het bevorderen van een actieve werkvorm gedurende de colleges

Buiten de ondersteuning en verrijking van (bestaande) colleges, biedt e-learning ook andere mogelijkheden voor studenten. Zo kunnen studenten makkelijker contact leggen met buitenlandse studenten (de zgn. 'international classroom') en kan e-learning bijdragen aan de voorbereiding op de toekomstige carrière.

Mogelijkheden

De mogelijkheden voor e-learning in de academische fase zijn zeer gevarieerd. Sommige opties, zoals de Flipped Classroom, komen ook terug in de bestaande projecten. In het menu aan de linkerzijde ziet u de mogelijkheden. Bij elk van deze mogelijkheden wordt meer informatie, en een contactpersoon gegeven. Mocht u iets in het aanbod missen of een andere vraag hebben, neem dan contact op met Nestorsupport door een mail te sturen naar nestorsupport@rug.nl met als onderwerp 'e-learning'.

Laatst gewijzigd:15 juni 2016 15:53
printView this page in: English
Volg ons opyoutube twitter linkedin