Skip to ContentSkip to Navigation
E-learningPart of University of Groningen

E-learning

E-learning

Onderwijscongres 'Alles over het onderwijs in 2030'

Wanneer:do 11-12-2014 09:30 - 16:30
Waar:Infoversum Groningen, Vrydemalaan 2, 9713WS Groningen

Het zeer succesvolle uitverkochte onderwijscongres van de RUG in 2014 krijgt een vervolg! Dit keer een kijkje in de nabije toekomst: Alles over het onderwijs in 2030!
Het programma bestaat onder andere uit:

Google: 10X thinking in het onderwijs
We zijn er enorm trots op dat niemand minder dan Graìnne Phelan, Enterprise Programme Manager van Google in Education, als keynote speaker de visie van Google op Onderwijs zal ontvouwen. Googles beroemde 10X thinking heeft ook enorme gevolgen voor de manier waarop studenten kunnen en willen leren, zo zult u ontdekken.

De toekomstvisie van Maurice de Hond
Maurice de Hond is op veler verzoek opnieuw bereid gevonden als spreker op te treden. Hij zal met u delen hoe het onderwijs er in 2030 volgens hem uit zou moeten zien.

Onderwijsvernieuwing, uitgevers nieuwe stijl, ervaring iPad scholen...
Na de uitgebreide lunch zal een keur aan specialisten, onderwijsvernieuwers, uitgevers en ervaringsdeskundigen aanschuiven bij gastpresentator Bart van de Laar. Bart is specialist onderwijsvernieuwing bij de Rijksuniversiteit Groningen en staat garant voor een levendige en stevige discussie. Het definitieve middagprogramma wordt later bekendgemaakt.

Wilt u er bij zijn op 8 april? Meld u dan snel aan! Vorig jaar waren de 200 seats zeer snel uitverkocht. Er zijn nu ook slechts 250 kaarten beschikbaar en tot 31 dec. profiteert u van de 'Early Bird' korting (€150,- i.p.v. €195,-). Dit wordt georganiseerd door Academy Noord. Kijk voor meer informatie op de website van Academy Noord.

  • Plaats: Infoversum Groningen
  • Maximaal 250 personen
  • 8 april 2015 | 09:30 - 16:30 uur
  • Kaarten: tot 31 dec. €150,- per stuk (daarna €195,-)
    alle prijzen exclusief BTW.
  • Inclusief lunch & netwerkborrel
Follow us onyoutube twitter linkedin