Skip to ContentSkip to Navigation
Corporate AcademyOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Corporate Academy

Corporate Academy

SPA 3 medische professionals (CEFR A2 > A2/B1)

Duur: op maat
Studiebelasting: op maat
Bedoeld voor: Deze cursus is specifiek bedoeld voor medische professionals, verplegend personeel en anderen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg. Cursisten spreken al een woordje Spaans (A2) en willen (of moeten) beter in het Spaans kunnen communiceren op hun werk.


Cursus Spaans: Spaans voor medische professionals van het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen.

De cursus focust op het verbeteren van Spaans op geneeskundig vlak; denk aan algemene woordenschat rond het menselijk lichaam, medicijnen, symptomen, diagnostische tests, ziektepreventie, veelvoorkomende ziektes, behandelingen, het medisch dossier van een patiënt, et cetera. Daarnaast biedt de cursus een algemeen overzicht van de Spaanse en Latijn-Amerikaanse gezondheidszorg.

Intakegesprek

Een maatwerktraining ontwikkelen we in overleg met u. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek brengen we uw vraag zorgvuldig in kaart. Zo kunnen wij de cursus precies afstemmen op uw behoefte en leerdoelen.

Offerte

Na het intakegesprek doen we u een helder voorstel in de vorm van een offerte.

Contact

Vraag meer informatie aan of plan meteen een gratis en vrijblijvend intakegesprek. De training wordt definitief gepland zodra u akkoord bent met de offerte.

Plan een intakegesprek / Vraag informatie aan.

Laatst gewijzigd:03 oktober 2018 12:22
printView this page in: English