Skip to ContentSkip to Navigation
Corporate AcademyOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Corporate Academy

Corporate Academy

Beleidsdocumenten schrijven

Duur: 10 contacturen.
Studiebelasting: 10 uur les en 30 uur zelfstudie.
Bedoeld voor: Beleidsmedewerkers, Engels schrijftelijke vaardigheden op CEFR-niveau B2/C1.

Dit is een cursus Engels op gevorderd niveau, waarin u wordt gecoacht en begeleid bij het schrijven van kernachtige en heldere beleidsdocumenten in een passende context voor bijvoorbeeld het College van Bestuur, externe partijen, ministeries en andere partijen. Er is aandacht voor de volgende functie specifieke aspecten:

  • beleidsdocumenten analyseren
  • beleidsdocumenten structureren
  • beleidsdocumenten op basis van feedback verbeteren
  • beleidsdocumenten opstellen
  • taakgerelateerd vocabulaire

Standaard sjablonen (afhankelijk van het type beleidsdocument) worden behandeld waar nodig. Tijdens de sessies worden de door de deelnemers geschreven documenten klassikaal herzien opdat de deelnemers deze individueel kunnen redigeren en verbeteren.

Rooster

Periode Dag Tijd Inschrijven
De cursus wordt in deze periode niet aangeboden. Wij kunnen op dit moment nog niet aangeven wanneer de cursus wel wordt aangeboden.*
*Meld u aan voor de Talencentrumnieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons cursusaanbod en onze diensten.

Tarieven

Taal- en Cultuurbeleid (TCB) van de RUG

Binnen de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is vanaf 2014, in overleg met studenten en medewerkers uit alle lagen van de organisatie, een Taal- en Cultuurbeleid (TCB) vastgesteld. Het Talencentrum was nauw betrokken bij de beschrijving en concretisering van dit beleid en levert in de periode 2014-2018 een wezenlijke bijdrage aan de uitvoering van dit beleid door actief gerichte ondersteuning te bieden aan faculteiten en diensten, ondersteunde staf, docenten en studenten. De ondersteuning betreft dan vooral taalvaardigheden en interculturele competenties. Zie ook de website van het TCB.

Laatst gewijzigd:03 oktober 2018 12:22
printView this page in: English