Skip to ContentSkip to Navigation
Corporate AcademyOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Corporate Academy

Corporate Academy

Groepscursussen Nederlands

Uw niveau > spreekuur

Dealgemene cursussen Nederlands voor anderstaligen van het Talencentrum worden beschreven in termen van het Common European Framework of Reference(CEFR). Aan de hand van dit referentiekader, dat is ontwikkeld door de Raad van Europa , kunnen we taalvaardigheidsniveaus gemakkelijk met elkaar vergelijken en toetsscores interpreteren.

Let op: wanneer u zich voor een cursus wilt inschrijven en u nog niet eerder een cursus bij het Talencentrum heeft gevolgd, dan dient u eerst het spreekuur Nederlands te bezoeken voor een adviesgesprek. U kunt zich alleen inschrijven met een passend advies.

Cursussen Nederlands voor RUG-studenten en -personeel

Let op: voor bachelor- en masterstudenten en PhD's van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) bestaan speciale cursussen Nederlands. Deze cursussen worden deels of volledig vergoed door de Universiteit! Meer informatie over het rooster en de inschrijving voor beginnerscursussen Nederlands voor nieuwe studenten en personeel.

Overzicht taalcursussen Nederlands

Cursus CEFR startniveau CEFR streefniveau Aantal lesuren
0 > A2 0 A2 50
0 > A2 voor inburgeraars 0 A2 108
A2 > B1 A2 B1 50
A2 > B1 voor inburgeraars A2 B1 108
B1 > B2 B1 B2 50
B1 > B1/B2 B1 B1/B2 50
B1/B2 > B2 B1/B2 B2 50
B1 > B2 voor inburgeraars B1/B2 B2 108
B2 > B2/C1 (50 uur) B2 B2/C1 50
B2/C1 > C1 (50 uur) B2/C1 C1 50

Tarieven

Aantal lesuren Studententarief Kortingstarief Voltarief
24 of 26 uur € 220 € 339 € 369
50 uur € 379 € 632,50 € 705
108 uur € 1.600

Intensiteit en organisatie

Lees goed onze pagina's over de intensiteit en organisatie van standaard cursussen Nederlands voor anderstaligen. U kunt reguliere en intensieve taalcursussen Nederlands volgen. Het totaal aantal lesuren is hetzelfde, maar het aantal lesdagen per week ligt hoger.

Tariefgroepen

Studenten tarief

Bachelor- en Masterstudenten, en uitwisselingsstudenten van de Rijksuniversiteit Groningen en de hogescholen van de 3 noordelijke provincies. Studenten dienen bij inschrijving hun studentenkaart te tonen.

Kortingstarief

  • Personeel van de Rijksuniversiteit Groningen, het Universitair Medisch Centrum Groningen en de hogescholen van de 3 noordelijke provincies.
  • Promotiestudenten, bursalen, promovendi, postdocs, et cetera van de Rijksuniversiteit Groningen.
  • Alumni van de Rijksuniversiteit Groningen, de eerste 3 jaren na hun afstuderen (aan te tonen met een uitdraai van de profielpagina van het Alumninetwerk).

Voltarief

Overige geïnteresseerden.

Trainingen op maat geven we een-op-een, aan kleine groepjes of aan hele organisaties. Iedere nieuwe maatwerkcursus verschilt: uw wensen staan op zich en vragen om een eigen, gerichte benadering. Met meer dan 100 docenten en vertalers, afkomstig uit verschillende landen, heeft het Talencentrum de wereld aan mogelijkheden in huis. In de loop der jaren hebben wij bovendien ruime ervaring opgebouwd met opdrachten voor een grote verscheidenheid aan klanten.

Intakegesprek

Een maatwerktraining ontwikkelen we in overleg met u. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek brengen we uw vraag zorgvuldig in kaart. Zo kunnen wij de cursus precies afstemmen op uw behoefte en leerdoelen.

Offerte

Na het intakegesprek doen we u een helder voorstel in de vorm van een offerte.

Contact

Vraag meer informatie aan of plan meteen een gratis en vrijblijvend intakegesprek. De training wordt definitief gepland zodra u akkoord bent met de offerte.

Laatst gewijzigd:03 oktober 2018 12:22
printView this page in: English