Centrale Medische Bibliotheek
UMCG
Centrale Medische Bibliotheek Hulp Tips voor uw mobiel en tablet

WiFi instellen

Handleidingen op My University

Medewerkers en studenten kunnen handleidingen vinden op My University Infonet onder 'ICT voorzieningen' over het instellen van een draadloos netwerk via Eduroam op een laptop (Windows, MAC, Linux) of mobiel (iPhone, iPad, Android, Blackberry, Windows).

LET OP: voor UMCG-medewerkers is de inlogprocedure Eduroam een beetje anders!
Zowel personeel van de RUG als het UMCG kunnen Eduroam gebruiken. UMCG medewerkers kunnen inloggen op Eduroam met als gebruikersnaam je UMCG emailadres. (bijvoorbeeld a.b.jansen@umcg.nl) Het wachtwoord is dezelfde die je gebruikt om op je UMCG werkstation in te loggen.

Gasttoegang

Daarnaast kan iedereen in de CMB gebruik maken van de gast-toegang (UMCG Guest). Daarvoor hoef je niets in te stellen, je geeft alleen aan dat je akkoord bent met de voorwaarden. Alleen moet je bij UMCG Guest wel inloggen als je bij de full-text van een artikel/boek wilt (met je s-nummer, p-nummer of proxy-account), dat hoeft bij Eduroam niet.

Laatst gewijzigd:27 oktober 2022 15:05