UMCG-mail op uw mobiel of tablet

Hoe krijgt u toegang tot uw UMCG-mail op uw smartphone of tablet?
Vooraleerst moet u toegang hebben tot het draadloze netwerk via Eduroam

Installeer uw UMCG-mail op een Android

Ga naar:

• Applicaties menu
  • E-mail of mail

<Volgende>

• Klik op: Microsoft Exchange Active Sync
  • UMCG e-mail adres invullen (bijvoorbeeld a.b.jansen@umcg.nl)
  • UMCG wachtwoord invullen

<Volgende>

• Domein\gebruikersnaam: type hier zkh\ gevolgd door uw UMCG gebruikersnaam (bijvoorbeeld zkh\jansenab)
  • Server: mail.umcg.nl
  • Beveiligde verbinding: SSL moet aangevinkt staan
  • Klantcertificaat: geen

Meer informatie over het installeren van e-mail op een Android telefoon of tablet

Installeer uw UMCG-mail op een iPad / iPhone

Raadpleeg de Handleiding van de ICT Helpdesk

Laatst gewijzigd:24 augustus 2016 13:03
printView this page in: English