Skip to ContentSkip to Navigation

Centrale Medische Bibliotheek

UMCG
Centrale Medische BibliotheekPURE

Apr 2016 - Foutmelding bij publicaties uit Web of Science

28 april 2016

Soms blijkt het niet mogelijk om een nieuwe publicatie op te slaan nadat het succesvol is geïmporteerd uit Web of Science. Helaas weten we niet in welke gevallen u die foutmelding krijgt. Het zou opgelost moeten zijn in de release van mei 2016.

Heeft u vragen hierover of andere PURE problemen? Neem contact op met de CMB via cmb@umcg.nl (en zet "Pure" in het onderwerpsveld)

Laatst gewijzigd:24 augustus 2016 13:03
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...