Skip to ContentSkip to Navigation

Centrale Medische Bibliotheek

UMCG
Centrale Medische BibliotheekNieuws

Zet uw ISCOMS-poster of -slide op de UMCG Poster Portal

06 juni 2017
(bio)Medisch Studenten Congres
(bio)Medisch Studenten Congres

In samenwerking met Faculty of 1000 en de Centrale Medische Bibliotheek heeft ISCOMS een open access Poster en Slide Repository opgericht: F1000 Posters.
Door uw posters of slides in de Poster Portal te plaatsen, wordt uw werk onderdeel van een wereldwijde database, waardoor het kan worden gezien door een groter publiek. Uw werk wordt beschermd onder de Creative Commons license.

Hoe voeg ik mijn poster of slides toe?

Als u een presentatie heeft gegeven bij ISCOMS, dan kunt u uw poster of powerpoint-slides mailen naar cmb@umcg.nl met de vermelding “Presentation ISCOMS 2017”, of doe het zelf via deze link.

Na het congres worden de presentaties hier gepubliceerd.


Laatst gewijzigd:06 juni 2017 13:11
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...