Centrale Medische Bibliotheek

Centrale Medische BibliotheekNieuws

Journal Impact Factors 2016 beschikbaar

26 juni 2017

De 2017 Journal Citation Reports zijn gepubliceerd. De 2017 JCR bevatten de Journal Impact Factors van 2016.

Journal Citation Reports
Laatst gewijzigd:26 juni 2017 15:29

• 24 september 2018

Keurig groen gedrag kan sociaal verrekte ongemakkelijk zijn

Waarom is het zo moeilijk een heilig boontje te zijn? Jan Willem Bolderdijk over zijn onderzoek naar de schurende randjes van duurzaam gedrag.

• 11 september 2018

Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

• 07 september 2018

Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.