Skip to ContentSkip to Navigation

Centrale Medische Bibliotheek

UMCG
Centrale Medische BibliotheekNieuwsarchief

RefWorks-gebruikers opgelet: Write-N-Cite 3 gaat verdwijnen

19 april 2016
RefWorks
RefWorks

Wat is Write-N-Cite ook alweer? Write-N-Cite is de handige plug-in die hoort bij RefWorks waarmee u gemakkelijk literatuur kunt citeren in Word en een literatuurlijst aan kunt maken.

Write-N-Cite 3 verdwijnt na 2 mei

Sommige medewerkers gebruiken nog de oude versie van Write-N-Cite, versie 3. Die gaat verdwijnen. Vanaf 2 mei wordt versie 3 van Write-N-Cite niet meer ondersteund.

Er komt een verbeterde versie van Write-N-Cite 4

Vanaf 2 mei zal Write-N-Cite 4.4.1376 beschikbaar komen. Deze update bevat enkele verbeteringen, onder andere dat u geen Group Code meer hoeft in te voeren bij het inloggen.

Moet u zelf iets doen?

Werkt u ....

 • op een UMCG-pc?
  Vanaf het moment dat u overgaat op de nieuwe Werkplek Op Maat (WOM), werkt u automatisch met versie 4.

  Als u eerder versie 3 gebruikte, dan kunt u in hetzelfde document gewoon verder werken met versie 4. U krijgt wel eerst de vraag of u wilt converteren, die kunt u met 'ja' beantwoorden. Voor de zekerheid kunt u uw document eerst opslaan onder een andere naam voordat u het converteert.

  Als u nog niet eerder met RefWorks werkte, maar dat wel zou willen, dan kunt u dat aangeven bij de functioneel beheerder van uw afdeling.
 • op een RUG-pc?
  Voor alle medewerkers met een RUG-computer zal vanaf 2 mei een nieuwe versie van Write-N-Cite - versie 4.4.1376 - beschikbaar zijn via het Start-menu om zelf te installeren.
 • thuis ?
  Wilt u buiten het netwerk gebruik maken van Write-N-Cite? Het makkelijkst is om in te loggen op uw werkplek via uwp.rug.nl (RUG-medewerkers) of toegang.umcg.nl (UMCG-medewerkers). Een andere optie is om de nieuwste Write-N-Cite te installeren op uw PC of laptop door in RefWorks in het menu te klikken op <Tools> en dan <Write-N-Cite>.

Ondersteuning

Stel ons uw vraag: refman@umcg.nl, tel. 16200
Of geef u op voor een workshop RefWorks

Write-N-Cite 4 in Word
Write-N-Cite 4 in Word
Laatst gewijzigd:24 augustus 2016 13:03
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....