Skip to ContentSkip to Navigation

Centrale Medische Bibliotheek

UMCG
Centrale Medische BibliotheekNieuwsarchief

RefWorks-gebruikers opgelet: Write-N-Cite 3 gaat verdwijnen

19 april 2016
RefWorks
RefWorks

Wat is Write-N-Cite ook alweer? Write-N-Cite is de handige plug-in die hoort bij RefWorks waarmee u gemakkelijk literatuur kunt citeren in Word en een literatuurlijst aan kunt maken.

Write-N-Cite 3 verdwijnt na 2 mei

Sommige medewerkers gebruiken nog de oude versie van Write-N-Cite, versie 3. Die gaat verdwijnen. Vanaf 2 mei wordt versie 3 van Write-N-Cite niet meer ondersteund.

Er komt een verbeterde versie van Write-N-Cite 4

Vanaf 2 mei zal Write-N-Cite 4.4.1376 beschikbaar komen. Deze update bevat enkele verbeteringen, onder andere dat u geen Group Code meer hoeft in te voeren bij het inloggen.

Moet u zelf iets doen?

Werkt u ....

 • op een UMCG-pc?
  Vanaf het moment dat u overgaat op de nieuwe Werkplek Op Maat (WOM), werkt u automatisch met versie 4.

  Als u eerder versie 3 gebruikte, dan kunt u in hetzelfde document gewoon verder werken met versie 4. U krijgt wel eerst de vraag of u wilt converteren, die kunt u met 'ja' beantwoorden. Voor de zekerheid kunt u uw document eerst opslaan onder een andere naam voordat u het converteert.

  Als u nog niet eerder met RefWorks werkte, maar dat wel zou willen, dan kunt u dat aangeven bij de functioneel beheerder van uw afdeling.
 • op een RUG-pc?
  Voor alle medewerkers met een RUG-computer zal vanaf 2 mei een nieuwe versie van Write-N-Cite - versie 4.4.1376 - beschikbaar zijn via het Start-menu om zelf te installeren.
 • thuis ?
  Wilt u buiten het netwerk gebruik maken van Write-N-Cite? Het makkelijkst is om in te loggen op uw werkplek via uwp.rug.nl (RUG-medewerkers) of toegang.umcg.nl (UMCG-medewerkers). Een andere optie is om de nieuwste Write-N-Cite te installeren op uw PC of laptop door in RefWorks in het menu te klikken op <Tools> en dan <Write-N-Cite>.

Ondersteuning

Stel ons uw vraag: refman@umcg.nl, tel. 16200
Of geef u op voor een workshop RefWorks

Write-N-Cite 4 in Word
Write-N-Cite 4 in Word
Laatst gewijzigd:24 augustus 2016 13:03

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...