Skip to ContentSkip to Navigation

Centrale Medische Bibliotheek

UMCG
Centrale Medische BibliotheekNieuwsarchief

RefWorks-gebruikers opgelet: Write-N-Cite 3 gaat verdwijnen

19 april 2016
RefWorks
RefWorks

Wat is Write-N-Cite ook alweer? Write-N-Cite is de handige plug-in die hoort bij RefWorks waarmee u gemakkelijk literatuur kunt citeren in Word en een literatuurlijst aan kunt maken.

Write-N-Cite 3 verdwijnt na 2 mei

Sommige medewerkers gebruiken nog de oude versie van Write-N-Cite, versie 3. Die gaat verdwijnen. Vanaf 2 mei wordt versie 3 van Write-N-Cite niet meer ondersteund.

Er komt een verbeterde versie van Write-N-Cite 4

Vanaf 2 mei zal Write-N-Cite 4.4.1376 beschikbaar komen. Deze update bevat enkele verbeteringen, onder andere dat u geen Group Code meer hoeft in te voeren bij het inloggen.

Moet u zelf iets doen?

Werkt u ....

 • op een UMCG-pc?
  Vanaf het moment dat u overgaat op de nieuwe Werkplek Op Maat (WOM), werkt u automatisch met versie 4.

  Als u eerder versie 3 gebruikte, dan kunt u in hetzelfde document gewoon verder werken met versie 4. U krijgt wel eerst de vraag of u wilt converteren, die kunt u met 'ja' beantwoorden. Voor de zekerheid kunt u uw document eerst opslaan onder een andere naam voordat u het converteert.

  Als u nog niet eerder met RefWorks werkte, maar dat wel zou willen, dan kunt u dat aangeven bij de functioneel beheerder van uw afdeling.
 • op een RUG-pc?
  Voor alle medewerkers met een RUG-computer zal vanaf 2 mei een nieuwe versie van Write-N-Cite - versie 4.4.1376 - beschikbaar zijn via het Start-menu om zelf te installeren.
 • thuis ?
  Wilt u buiten het netwerk gebruik maken van Write-N-Cite? Het makkelijkst is om in te loggen op uw werkplek via uwp.rug.nl (RUG-medewerkers) of toegang.umcg.nl (UMCG-medewerkers). Een andere optie is om de nieuwste Write-N-Cite te installeren op uw PC of laptop door in RefWorks in het menu te klikken op <Tools> en dan <Write-N-Cite>.

Ondersteuning

Stel ons uw vraag: refman@umcg.nl, tel. 16200
Of geef u op voor een workshop RefWorks

Write-N-Cite 4 in Word
Write-N-Cite 4 in Word
Laatst gewijzigd:24 augustus 2016 13:03
printView this page in: English

Meer nieuws