Skip to ContentSkip to Navigation

Centrale Medische Bibliotheek

UMCG
Centrale Medische BibliotheekNieuwsarchief

Nieuw! BMJ Learning

08 oktober 2015

Nieuw bij de CMB: BMJ Learning, medische trainingsmodules voor artsen en andere professionals in de gezondheidszorg. U moet eerst een account aanmaken.
"BMJ Learning offers high-quality continuing medical education for doctors and other healthcare professionals. It features hundreds of accredited, peer-reviewed learning modules in text, video, and audio formats."

BMJ Learning
BMJ Learning
Laatst gewijzigd:24 augustus 2016 13:03

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...