Skip to ContentSkip to Navigation

Customer Insights Center (RUGCIC)

Faculteit Economie en Bedrijfskunde
Customer Insights Center (RUGCIC)Opleidingen

Opleiding Inspirerende Data Scientist

Wil jij ook weten wanneer de nieuwste vervolgopleiding Inspirerende Data Scientist start?

In overleg met het Customer Insights Center van de Rijksuniversiteit Groningen (RUGCIC)

Ben jij ook benieuwd...

Hoe je als vergevorderde marketinganalist met behulp van Data Science een volgende stap in je carrière kunt maken? Geïnteresseerd in hoe je de Big Data uitdagingen (nog) effectiever te lijf kunt gaan? En hoe jij als Data Scientist met verbeelding en inzichten waarde kunt toevoegen aan je organisatie?

Zonder daarmee veel tijd kwijt te zijn omdat je al een gedegen vooropleiding hebt en al over veel kennis beschikt, bijvoorbeeld gedurende enkele dagen even de nieuwste inzichten bij te spijkeren?

Dan is er voor jou de deeltijdopleiding Inspirerende Data Scientist! Ook voor niet-leden van RUGCIC.

Waarom juist deze opleiding?

1. In de wereld van Marketing 3.0 en Big Data is ‘alles’ anders. De beschikbaarheid van data en de dataverzameling zijn niet meer hetzelfde als in de oude wereld. De bestaande analysetools en de klassieke statistiek passen niet (volledig) meer op de nieuwe Big Data vraagstukken. En de manier om organisaties met Big Data inzichten aan de slag te laten gaan, vraagt om een andere beïnvloeding en innovatieve organisatievormen dan die van de bestaande Marketing Intelligence in organisaties. Dat is de reden waarom het Customer Insights Center een interessant opleidingsprogramma heeft ontwikkeld waarin wetenschap en praktijk samenkomen, met als doel om op wetenschappelijk niveau Data Scientists op te leiden die daarna in de sterk veranderende praktijk het verschil kunnen maken.

2. Deze opleiding is speciaal ingericht voor senior analisten die beschikken over een gedegen statistische analyseopleiding (bijvoorbeeld de Impactvolle Marketinganalist). Aan hen wordt de mogelijkheid geboden om in enkele dagen tot een Inspirerende Data Scientist te worden opgeleid!

3. Extra bijzonder is dat deze opleiding sinds kort is opgenomen in het curriculum van de Groningen University Business School.

Aantoonbare meerwaarde voor ervaren analisten

4. De opleiding Inspirerende Data Scientist kent een unieke, kleinschalige opzet met individuele coaching. In de opleiding kan gebruik worden gemaakt van eigen voorbeelden en datasets uit de eigen werksituatie. Deze aanpak verzekert dat iedere deelnemer voldoende individuele aandacht krijgt en direct met het geleerde aan de slag kan.

5. De combinatie van harde, analytische skills en de softe, persoonlijke ontwikkeling skills zorgen ervoor dat de ervaren analist zich in de opleiding over de volle breedte waar nodig verder ontwikkelt.

In overleg met het Customer Insights Center van de Rijksuniversiteit Groningen (RUGCIC)

Enkele dagen centraal in Nederland

6. Het Nederlandstalige cursusprogramma bestaat uit drie blokken van twee dagen (donderdag en vrijdag). De derde editie van het programma start binnenkort en wordt gedurende enkele dagen aangeboden.

7. De investering bedraagt €4989 voor niet-leden inclusief hotelovernachting en catering. Leden van het Customer Insights Center krijgen korting en betalen de speciale prijs van €4499 per persoon. Opleidingskosten zijn volledig fiscaal aftrekbaar voor jou of je werkgever!

8. Informatie op deze website wordt steeds vermeld onder voorbehoud. Indien daarin wijzigingen of verbeteringen optreden, worden alle deelnemers tevoren schriftelijk dan wel telefonisch op de hoogte gesteld. De ervaring leert dat we op deze wijze in staat zijn om de opleiding optimaal te laten aansluiten op de wensen en ervaringen van een specifieke lichting.

Tips om jouw inschrijving ook doel te doen treffen

9. In verband met de verwachte populariteit en de kleinschaligheid raden we je aan vroegtijdig in te schrijven om te voorkomen dat de opleiding vol zit. De inschrijving wordt gesloten na +/- 10 deelnemers, omdat we bewust tijd inruimen om in te gaan op vraagstukken van individuele deelnemers.

10. De ervaring leert dat het soms lang kan duren voordat organisaties intern akkoord geven op opleidingen, dus zelfs wanneer jij nog geen formeel akkoord hebt gekregen is het mogelijk om kosteloos en zonder verplichtingen een optie te nemen op een opleidingsplek. Mocht je nog een budgethouder of een leidinggevende moeten overtuigen, laat het ons dan gewoon weten – we hebben inmiddels veel ervaring om jou vooruit te helpen in het proces. Mail of bel gewoon even.

11. Schrijf je nu in of neem een optie via het inschrijfformulier voor de eerstvolgende lichting.

Alle RUGCIC geslaagden willen we via deze weg hartelijk feliciteren!
Alle RUGCIC geslaagden willen we via deze weg hartelijk feliciteren!

Natuurlijk zijn we persoonlijk bereikbaar voor alle vragen

12. Voor inhoudelijke vragen over het curriculum kun je terecht bij de kerndocenten van deze opleiding: Prof.dr. J.E. Wieringa en Drs. G.F. Haanstra. Stel gerust alle overige vragen persoonlijk aan Lianne Molog-Kwant via 050 - 363 3686 of cic@rug.nl.

Overige opleidingen van het Customer Insights Center

Klik hier voor het complete opleidingenoverzicht van het Customer Insights Center van de Rijksuniversiteit Groningen (RUGCIC).

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 14:54
printView this page in: English