Expertisecentrum CIBIFOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Centre of Expertise CIBIFVoor studenten

Stage bij PGGM

28 mei 2018

PGGM (Zeist) is op zoek naar een stagiair op het gebied van portefeuille management en ESG. Het onderwerp is nog niet in detail uitgewerkt, en er is dus ruimte voor jouw eigen inbreng. Eén van de denkrichtingen is om te onderzoeken in welke mate de voorkeur voor ESG aandelen invloed heeft op de prijstvormingen en de rendementen. Als beleggers meer en meer aandacht schenken aan ESG, betekent dat misschien dat markten minder efficient worden en wellicht beter voorspelbaar.

Er wordt een sterk beroep gedaan op je kennis van portefeuille theoryie en statistiek waardoor deze stage bij uitstek geschikt is voor een econometrist, maar een Finance student met een sterke kwantitatieve affiniteit kan ook reageren. Je wordt begeleid door zowel PGGM als de faculteit.

Indien je belangstelling heb je je wenden tot Lammertjan Dam of Auke Plantinga

Laatst gewijzigd:30 mei 2018 16:06