Skip to ContentSkip to Navigation
Expertisecentrum CIBIFOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Expertisecentrum CIBIF

Faculteit Economie en Bedrijfskunde
Centre of Expertise CIBIFPraktijk

CIBIF en de praktijk

CIBIF doet onderzoek in samenwerking met diverse partners. We delen onze kennis en vaardigheden met u. Wij leveren statistieken voor diverse media over financiële markten op reguliere basis. Zo construeren wij de driemaandelijkse top 100 van beleggingsfondsen voor het weekblad Elsevier. Wij voeren onderzoek uit in opdracht van of samen met partners als banken, verzekeringsmaatschappijen, consumentenorganisaties, NGO's en pensioenfondsen. Daarnaast kunt u denken aan de volgende manieren om samen te werken:

  • In-house cursussen. De cursussen kunnen in-house worden gegeven, en in overleg worden aangepast op de specifieke behoeften van uw organisatie.
  • Modellen bouwen. Wij kunnen u helpen bij het ontwikkelen van uw eigen Excel modellen (zie ook onze youtube filmpjes). Onze filmpjes leggen nuttige en handige functies van Excel. Wij kunnen u ook helpen bij het ontwikkelen van uw eigen model. U kunt daarbij denken aan geavanceerde vraagstukken op het gebied van bijvoorbeeld risicomanagement bij financiële instellingen.
  • Lezingen. Onze experts kunnen lezingen voor u verzorgen op gebied van verschillende actuele onderwerpen.
  • Wetenschappelijk onderzoek. Wij kunnen een onderzoeksopdracht voor u uitvoeren.

U kunt via het menu aan de linkerkant meer informatie over deze opties opvragen. Mocht u geintereseerd zijn in één van deze mogelijkheden en meer informatie nodig hebben, neemt u dan gerust contact met ons op per email (cibif@rug.nl) of telefoon (+31503633685).

Laatst gewijzigd:14 december 2017 10:52
printView this page in: English