Skip to ContentSkip to Navigation
Rijksuniversiteit Groningen/Campus FryslânStuderen bij Campus FryslânMaster programma's

Sustainable Entrepreneurship (MSc)

Het Master programma Sustainable Entrepreneurship (SE) biedt je alle wetenschappelijke kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerpen, invoeren en bestendigen van succesvol duurzaam ondernemerschap. De wereldeconomie staat voor nooit eerder vertoonde uitdagingen en trends die direct gerelateerd zijn aan duurzaamheid en het bedrijfsleven. De masteropleiding heeft een duidelijke maatschappelijke en wetenschappelijke focus die aansluit bij een groeiende behoefte aan academici met leiderschap competenties om deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Het programma

Het ontwikkelen van leiderschapscompetenties rond bewustzijn, sensitiviteit en creatief probleemoplossend vermogen staat binnen de Master centraal. Je leert ontstane inzichten rondom globale en lokale uitdagingen te vertalen naar duurzame, innovatieve en toekomstbestendige oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken.

Locatie: Leeuwarden
Niveau: Master degree
Titel: MSc
Taal: Engels
Start: 1 september 2018*

Meer informatie

Als je meer informatie wilt ontvangen of andere vragen hebt, kun je een e-mail sturen naar cf-se@rug.nl of bellen naar: +31 (0)58 288 2132

* Hangende accreditatie

Laatst gewijzigd:05 december 2017 12:00
printOok beschikbaar in het: English