Skip to ContentSkip to Navigation
Rijksuniversiteit Groningen/Campus Fryslân

Genomineerden voor de LC Awards

29 mei 2018

Benieuwd naar de inzendingen en wil je stemmen op Amin of Guillem en Sara? Kijk op www.lc.nl/lcawards

RUG/Campus Fryslân heeft twee studieprojecten genomineerd voor de LC Awards. De studenten die de projecten aanleverden zijn Amin Rasouli (Master Environmental and Energy Management) en Guillem Belmar Viernes/Sara Gomes de Oliveira Pinho (Multilingualism). Amin dingt mee naar de LCAward met zijn project 'Richting een duurzame bioeconomie: kwalitatieve kosten efficiëntie analyse van biobrandstofproductie uit voedselafval in Nederland. Guillem en Sara streven naar een LCAward met hun project ‘Een mythe ontmaskerd? Verstaanbaarheid van het Fries voor sprekers met Nederlands als moedertaal'.

RUG/Campus Fryslân nomineerde bovenstaande twee originele projecten vanwege hun maatschappelijke waarde. De genomineerden gaan door naar de LCAwards finale die op 12 juni plaatsvindt bij de Leeuwarder Courant. Een jury kiest het beste project en de winnaar krijgt een beeldje, een prijs van € 333,33 en wordt uitgenodigd om in oktober op de TEDx te spreken. Bovendien dingen alle projecten mee naar de lezersprijs.


Laatst gewijzigd:07 juni 2018 10:36

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...