Rijksuniversiteit Groningen/Campus Fryslân

Maak kennis met BSc Global Responsibility & Leadership.

Wanneer:do 15-03-2018 12:00 - 15:30
Waar:Ontvangst in Stadhuis Leeuwarden, Hofplein 38

Een speciale dag voor onderwijs professionals

Wij willen u van harte uitnodigen om kennis te maken met RUG/Campus Fryslân op donderdag 15 maart door middel van een interactief programma met aansluitend een speciaal-geselecteerde, voor publiek inmiddels uitverkochte, voorstelling uit het hoofdprogramma van Culturele hoofdstad Leeuwarden-Fryslân 2018: Under de toer presenteert “ Marijke Muoi .

RUG/Campus Fryslân is de 11e faculteit van de Rijksuniversiteit Groningen gevestigd in Leeuwarden. Vanaf september 2018 gaat RUG/Campus Fryslân van start met een Engelstalige Bachelor “Global Responsibility & Leadership”, een 3-jarige opleiding die geïnspireerd is op de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.

Tijdens deze interdisciplinaire opleiding volgen studenten vakken zoals politieke wetenschappen, economie, psychologie, wereld en milieu, en wereldgezondheid. De bachelor is een University College, wat betekent dat het onderwijs intensief en kleinschalig is. Studenten van over de hele wereld studeren in kleine groepen en wonen het eerste jaar op de internationale campus.

Programma

12.00 - 12.45 uur Ontvangst door prof. Jouke de Vries, Decaan RUG/Campus Fryslân, met een netwerklunch
12.45 - 13.45 uur Introductie en interactief programma Bachelor Global Responsibility & Leadership door prof. Andrej Zwitter, Dean UCF, en medewerkers Campus Fryslân
13.45 - 13.50 uur Wandeling naar de Grote kerk, Bredeplaats 4 te Leeuwarden
14.00 - 15.30 uur Voorstelling ‘’Marijke Muoi’’

U kunt zich opgeven via onderstaande button.