Skip to ContentSkip to Navigation
Career ServicesOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Career Services

Career ServicesWerkgevers

Melden vacatures

Als werkgever kunt u vacatures naar Career Services versturen. Deze worden dan gedeeld met de studenten van de RUG op Career ConNEXT. Vacatures kunt u aanleveren via deze website. Dat kunt u doen door onderstaande opties door te nemen en het webformulier in te vullen dat van toepassing is op uw situatie.

Voorwaarden voor het plaatsen van vacatures of stageplaatsen zijn:
- De vacatures moeten academisch relevant voor de studenten zijn
- De vacatures moeten geschikt zijn voor studenten of pas afgestudeerden. Dit betekent dat de maximale vereiste werkervaring één jaar mag zijn.

Nieuwe werkgever aanmelden

Hebt u nog niet eerder een vacature aangeleverd bij de Rijksuniversiteit Groningen? Dan vragen wij u uw onderneming aanmelden bij de RUG. Dat doet u door het webformulier nieuwe werkgever in te vullen. Hiermee kunt u uw bedrijf aanmelden, uw contactpersoon en een vacature plaatsen. Wanneer u een contactpersoon wilt toevoegen of wijzigen, kunt u doorgaan naar 'nieuw contactpersoon aanmelden'.

Nieuwe contactpersoon aanmelden

Is uw bedrijf al aangemeld bij de RUG via het webformulier, maar wilt u een nieuw contactpersoon toevoegen of wijzigen? Dan kan u het webformulier contactpersoon invullen. Vervolgens kunt u altijd nieuwe vacatures verzenden.

Nieuwe vacature aanleveren

Wanneer uw bedrijf en uw contactpersoon al zijn aangemeld bij Career Services, kunt u direct door naar het webformulier nieuwe vacature. Na het aanleveren van de vacature wordt deze zo snel mogelijk verwerkt en geplaatst op Career ConNEXT.

Webformulieren

Laatst gewijzigd:17 februari 2017 11:07
printView this page in: English