Skip to ContentSkip to Navigation

Career Services

Career ServicesStudy career

Studieloopbaan

Je loopbaan begint tijdens je studie. Misschien streef je een academische carrière na, en wil je daarom hoge cijfers halen. Of je probeert alvast zo veel mogelijk werkervaring op te doen, en ben je aan ontdekken wat voor werk jou bevalt. Misschien heb je direct de juiste studiekeuze gemaakt maar misschien ook wel niet. Alles wat je doet tijdens je studententijd, je studiekeuze maar ook je extra curriculaire activiteiten, beïnvloeden je loopbaan na je studententijd.

Om jou te ondersteunen in het hebben van een succesvolle studie werkt Career Services samen met onder andere het Studenten Service Center. Bij het SSC kan je terecht met vragen en voor hulp bij het leren studeren, studeren met een functiebeperking maar ook voor workshops. Het SSC biedt persoonlijke en vertrouwelijke ondersteuning. Wil je meer weten over de diensten van het SSC? Kijk dan hier!

Ben je op zoek naar andere studieloopbaan gerelateerde informatie? Bijvoorbeeld voor het maken van de juiste studiekeuze of informatie over de Scholierenacademie, kijk dan hier!

Laatst gewijzigd:17 februari 2017 11:08
printView this page in: English