Skip to ContentSkip to Navigation
Career ServicesOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Career Services

Career Services

Huisstijldocumenten Career Services

Het vignet van Career Services is beschikbaar via deze pagina. Afhankelijk van de toepassing is er een keuze uit verschillende bestandsformaten. Voor het vinden van het benodigde logo kiest u achtereenvolgens de gewenste kleur kleur (cyaan, wit, zwart) en de gewenste bestandssoort (JPG, PNG). Klik hier voor de richtlijnen voor het gebruik van het vignet zoals bijvoorbeeld de positionering ten opzichte van het logo van de Rijksuniversiteit Groningen.

Welke kleur?

De huisstijlkleur van Career Services is cyaan. Het vignet wordt bij voorkeur in die kleur toegepast. In sommige gevallen is dat niet mogelijk en kan ook gebruik gemaakt worden van een zwarte variant (bijvoorbeeld in zwart-wit drukwerk zoals advertenties en printen op zwart-wit laserprinters). De witte variant is bedoeld voor diapositief-toepassing op een donkere achtergrond. In de bestanden is de achtergrond transparant gemaakt. De witte versies van de logo's zijn om technische redenen alleen beschikbaar als PNG bestand.

Welke bestandssoort?

Afhankelijk van de toepassing dient er met verschillende bestandsformaten gewerkt te worden. Het logo is in een breed aantal bestandstypen beschikbaar:

  • JPG dit zijn bitmapbestanden in een hoge resolutie, deze kunt u gebruiken voor beeldschermtoepassingen en plaatsen in MS Office programma's.

    Download JPG
  • PNG: deze bestanden worden met name gebruikt voor beeldschermtoepassingen. Bij gebruik van het programma Fireworks is ook nog vectorinformatie in het bestand beschikbaar.

    Download PNG


Mocht u voor andere toepassingen een vectorbestand (EPS) nodig hebben, dan dient u hiervoor per email een verzoek in te dienen onder vermelding van P-nummer, afdeling en reden voor aanvraag.

Vragen?

Heeft u vragen over het gebruik van het vignet, of heeft u een ander bestandstype of een bestand in een ander kleurensysteem nodig, neem dan contact op met Career Services: careerservices@rug.nl

Laatst gewijzigd:17 februari 2017 11:08
printView this page in: English