Skip to ContentSkip to Navigation
Career ServicesOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Career Services

Career ServicesCarrière-advies

Workshops – Carrière-advies

Ben je op zoek naar een bijbaantje, bijna klaar met jouw studie of afgestudeerd en op zoek naar werk? Het vinden van een leuke baan is niet altijd even gemakkelijk. Hoe onderscheid je jezelf van jouw concurrentie door middel van een goed cv? Wat is jouw personal brand? Misschien wil je jezelf voorbereiden op assessments die tijdens het sollicitatieproces aan bod kunnen komen.

Voor al deze dingen (en meer!) kan je bij Career Services terecht voor hulp en ondersteuning! We bieden een breed aanbod van workshops aan, van cv tips tot sollicitatie trainingen en ook workshops voor internationals. Een deel van deze workshops kan je zelfs gratis volgen! Ook als je al bent afgestudeerd kan je nog een half jaar lang workshops blijven volgen.

Ben je benieuwd naar ons aanbod? Kijk dan hier!

Let op: inschrijven voor een activiteit is pas compleet wanneer er is voldaan aan de betalingseis. Dit geldt uiteraard niet voor de gratis workshops!

Ook gemakkelijk: de tips op onze website zijn gelinkt aan passende workshops. Zo kan je snel en gemakkelijk de workshops vinden die je nodig hebt!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste aanbod, maar ook de seminars die Career Services organiseert? Volg ons dan op Facebook
Laatst gewijzigd:15 januari 2019 14:42
printView this page in: English