OnderwijsOpleidingenBacheloropleidingenGeschiedenis (deeltijd)
Header image Geschiedenis

Wil je meer weten over de opleiding Geschiedenis, neem dan contact op:

Bezoek ons!

Info voor nieuwe studenten
  • 01 september 2018
  • Oude Kijk in 't Jatstraat 26

Open dag

Welke studie sluit het best aan bij jouw interesses en toekomstplannen? In welke stad zie je jezelf wel minstens vier jaar wonen? Welke masteropleidingen kun je gaan volgen na de bachelor van je keuze? En op wat voor soort banen bereidt de opleiding voor? De Open dag van de Rijksuniversiteit Groningen helpt je een eind op weg.

• 09 november 2018 10:00 - 17:00

Open Dag

Welke studie sluit het best aan bij jouw interesses en toekomstplannen? In welke stad zie je jezelf wel minstens vier jaar wonen? Welke masteropleidingen kun je gaan volgen na de bachelor van je keuze? En op wat voor soort banen bereidt de opleiding voor? De Open dag helpt je een eind op weg.

• 01 februari 2019 10:00 - 17:00

• 13 april 2019 11:00 - 16:00

Info voor nieuwe studenten
  • 01 september 2018
  • Oude Kijk in 't Jatstraat 26

Open dag

• 09 november 2018 10:00 - 17:00

• 01 februari 2019 10:00 - 17:00

• 13 april 2019 11:00 - 16:00

Studieverenigingen

• Ubbo Emmius

Ubbo Emmius is de studievereniging van de opleiding Geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Ubbo Emmius telt bijna 800 leden en typeert zichzelf als een zeer actieve vereniging waar gezelligheids- en vakinhoudelijke evenementen op een unieke wijze worden gecombineerd. Er worden zeer uiteenlopende activiteiten georganiseerd, zoals lezingen, feesten, (carrière-)congressen, borrels en filmavonden.

printOok beschikbaar in het: English