OnderwijsOpleidingenBacheloropleidingenGeschiedenis (deeltijd)

Webklassen
  • 01 oktober 2018 - 29 oktober 2018

Open dag

Welke studie sluit het best aan bij jouw interesses en toekomstplannen? Welke masteropleidingen kun je kiezen na je bachelor? Op wat voor soort banen bereidt de opleiding voor? En is Groningen een stad waar jij graag zou willen wonen? Kom naar de Open dag van de Rijksuniversiteit Groningen en ontdek het zelf.

• 09 november 2018 10:00 - 17:00

• 01 februari 2019 10:00 - 17:00

• 13 april 2019 11:00 - 16:00

Open dag

• 09 november 2018 10:00 - 17:00

• 01 februari 2019 10:00 - 17:00

• 13 april 2019 11:00 - 16:00

Studieverenigingen

• Ubbo Emmius

GHD Ubbo Emmius is de studievereniging van de studie geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen en biedt zowel verbreding van je studie als gezelligheid aan.

Ubbo Emmius telt bijna 800 leden en typeert zichzelf als een zeer actieve vereniging waar gezelligheids- en vakinhoudelijke evenementen op een unieke wijze worden gecombineerd. Er worden zeer uiteenlopende activiteiten georganiseerd, zoals lezingen, feesten, (carrière-)congressen, borrels en filmavonden.

printView this page in: English