AlumniSteun de RUGHet Ubbo Emmius Fonds

Ronald Holzhacker UEF bijzonder hoogleraar

08 december 2015
ron holzhacker

Ronald Holzhacker wordt UEF bijzonder hoogleraar op de leerstoel ‘Comparative multi-level governance and regional structure’ bij de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen. Dit werd bekend gemaakt tijdens de conferentie 'Governance and Sustainable Society in Southeast Asia' in het Rijksmuseum op 19 november waar Holzhacker onder meer het boek Decentralization and Governance in Indonesia presenteerde. Ronald Holzhacker is oprichter van de SInGA (Spirit Indonesia Groningen) onderzoeksgroep die zich richt op governance en sustainable society. De groep bestaat momenteel uit negen promovendi afkomstig uit Indonesië, met een beurs van de Wereldbank, het Indonesische Ministerie van Financiën en het Nederlandse NUFFIC-programma. De leerstoel wordt mede mogelijk gemaakt door Unilever Indonesia en Shell Indonesia.

Laatst gewijzigd:28 januari 2016 14:15
printOok beschikbaar in het: English