Skip to ContentSkip to Navigation
AlumniBlijf actiefAlumni AbroadAlumnikringenAlumnikringen

Twente

Alumnikring
Event De Wilmersberg 10.10.2016
Event De Wilmersberg 10.10.2016

In januari 2016 kwam een eerste groep Twentse RUG-alumni bijeen. Vol enthousiasme besloten zij om een alumninetwerk in de regio op te zetten en verder uit te bouwen. Met zo'n 3.000 oud-RUG-studenten die wonen/werken in Twente, is daarvoor veel potentie. De kring wil de binding met de universiteit én elkaar levendig houden. Tijdens de bijeenkomsten is er alle ruimte om oude banden aan te halen of nieuwe contacten op te doen met mede alumni. Verder nodigt de kring interessante gastsprekers uit die binding hebben met de universiteit, zoals bekende oud-studenten of wetenschappers.

Verbreed uw professionele netwerk met oud-Groningers in Twente
De eerstvolgende bijeenkomst van de alumnikring Twente vindt plaats op 8 oktober 2018. Om uitnodigingen voor deze bijeenkomsten te ontvangen kunt u zich aanmelden voor de mailinglijst.

U kunt ook lid worden van de LinkedIn groep RUG Alumnikring Twente om contact te houden met oud-studenten in de regio en om op de hoogte te blijven van activiteiten in de regio. In de Facebook-groep van de alumnikring plaatsen wij foto's van de bijeenkomsten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sandra Veltkamp via uef@rug.nl of 050 363 7595.

Als u tevreden bent over de kring activiteiten, dan hopen wij dat u dat laat blijken door onderzoek en/of onderwijs van de Rijksuniversiteit Groningen financieel te steunen.

‘Het is fantastisch is om zoveel oud- Groningers in Twente te ontmoeten of te leren kennen; die paar jaar van je leven in het prachtig mooie Groningen schept ook na zoveel jaar in Twente nog altijd een bijzondere band; Door de bijeenkomsten van de Twente kring blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen van de RUG in de moderne tijd; altijd boeiende sprekers en altijd een link tussen de RUG en Twente.
M..L.E. (Mariëtte) Plaggemars (Notariele opleiding, afgestudeerd in 1993)

Benieuwd naar de evenementen die eerder zijn georganiseerd? Bekijk ons archief van bijeenkomsten.

Alumni Commissie
Een commissie van alumni organiseert samen met de afdeling Alumnirelaties & Fondsenwerving twee keer per jaar een bijeenkomst op de tweede maandag van april en van oktober. Deze commissie bestaat uit:
1. Mariette Plaggemars (Notariele opleiding, 1993)
2. Boudewijn van Vilsteren (Economie, 2000)
3. Henk Broekman (Geneeskunde, 1979)
4. Thijs Melief (Notariele opleiding, 1999)
5. Sanne Lohman (Sociologie, 1999)

Laatst gewijzigd:04 januari 2019 09:57
printView this page in: English