AlumniBlijf actiefAlumni AbroadAlumnikringenAlumnikringen

Alumni Sporten bij de ACLO

aclo

Ook als je afgestudeerd bent kun je (blijven) sporten bij de ACLO. Voor €134,95 sport je onbeperkt voor een jaar lang! Tot drie jaar na afstuderen.

Wat biedt de ACLO?
De ACLO is de grootste studentensportorganisatie in Europa. Met een ACLO Card kun je aan alles wat de ACLO te bieden heeft deelnemen. Je kunt bijvoorbeeld:
- Deelnemen aan groepslessen en open uren (bijvoorbeeld bodyfit, spinning, yoga en circuittraining).
- Nieuwe sporten ontdekken tijdens een van de vele cursussen (bijvoorbeeld skiën, snowboarden, kickboksen en klimmen).
- Een baan of veld reserveren met vrienden (bijvoorbeeld tennis, beachvolleybal en squash).
- Gebruik maken van de sportschool, met een fitnesstoeslag van maar € 65, - (Fitness Card) bovenop de ACLO Card.
- Je kunt ook lid worden van een van de 49 sportclubs van de ACLO en nieuwe vrienden maken! Als je lid wordt van een sportclub, moet je een klein lidmaatschap betalen. Je kunt meer informatie over de verschillende sportclubs vinden op onze website.

Sporten wanneer het jou uitkomt
Bij de ACLO kun je sporten wanneer je maar wilt. Zwemmen voor je werk? Een complete bodyfit workout tijdens het avondeten of een late night ronde fitness? Alles is mogelijk! De hoofdlocatie van de ACLO is op de campus van Zernike, de tweede locatie bevindt zich naast het Centraal Station (ACLO Station). Je vindt het sportrooster en meer informatie op www.aclosport.nl.

ACLO Studentensport - Blauwborgje 16 - 9747 AC Groningen - 050 363 8063

E-mail: info@aclosport.nl - Internet: www.aclosport.nl/en - Facebook: www.facebook.com/ACLOsport - Instagram: @aclosport

Laatst gewijzigd:05 februari 2018 12:24
printOok beschikbaar in het: English