Skip to ContentSkip to Navigation
AlumniBlijf actief

Wetenschapsweekend 14 en 15 oktober

Zin om weer eens een dag of weekend in Groningen door te brengen? Kom dan zaterdag 14 en zondag 15 oktober 2017 naar Zpannend Zernike, de Groningse bijdrage aan het Weekend van de Wetenschap. Voor oud én jong. De toegang is gratis en RUG-alumni krijgen bij twee hotels in de binnenstad korting op een overnachting (lees hieronder meer).

Let op: In verband met de 4Mijl van Groningen, wijken de data van het Groningse wetenschapsweekend af van de landelijke data van het Weekend van de Wetenschap.

Tijdens het wetenschapsweekend staat de stad twee dagen lang in het teken van de wetenschap, met lezingen van bekende RUG-wetenschappers, demonstraties, amusement en de mogelijkheid om zelf onderzoek te doen. Voor oud, maar vooral ook voor jong. Leer hoe onze hersenen werken, volg de rondleiding door het Academiegebouw, bezoek het mobiele planetarium of maak een eigen DNA-ketting.

Zpannend Zernike is zaterdag op verschillende plekken in de binnenstad en zondag op de Zernike Campus. De toegang is gratis. Op www.zpannendzernike.nl treft u alle informatie wat betreft het programma en kunt u t.z.t. het volledige programmaboekje downloaden. Ook treft u hier het programma en foto's van het voorgaande wetenschapsweekend in 2016.

Korting op hotelovernachting

RUG-alumni krijgen bij twee hotels in de binnenstad korting op een overnachting:

The Student Hotel, Boterdiep 9, Groningen
Het splinternieuwe Student Hotel is gelegen in het hippe en volop in ontwikkeling zijnde Ebbingekwartier.

RUG-alumni ontvangen voor een overnachting van zaterdag op de zondag een korting van 15 procent op de dagprijs van een kamer. Ga naar www.thestudenthotel.com, let erop dat u Groningen invoert en maak gebruik van de promo code:EVENT.

Voorwaarden:
- 15 procent korting op de dagprijs;
- afhankelijk van de beschikbaarheid;
- gratis gebruik van de gym;
- fietsen kunnen gehuurd worden voor 9 euro per dag;
- exclusief ontbijt.

Laatst gewijzigd:05 juli 2018 14:37
printView this page in: English