AlumniBlijf actiefAlumni Abroad

Singapore Alumni Dinner with Honorary Guest Jan Bout

Wanneer:do 05-11-2015 19:30 - 22:00
Waar:Hollandse Club, The Outdoor Lounge, 22 Camden Park, Singapore 299814

Op donderdag 5 november organiseert de alumnikring Singapore een borrel en diner op De Hollandse Club. RUG Alumnus Jan Bout is als gastspreker uitgenodigd om een korte inleiding te houden over de Topsector Water en de rol van Nederlandse bedrijven in de water huishouding in het buitenland.

Jan Bout is een gerenommeerd ondernemer. Hij was voorzitter van de Raad van Bestuur van Royal Haskoning en lid van de Raad van Toezicht van Deltares. Hij is actief als lid van de Raad van Commissarissen van  Royal HaskoningDHV, Ballast Nedam, Brunel, Delta Energy en lid van de raad voor Duurzame Zorgverlening bij het Radboud UMC. Tevens was hij bestuurslid van het Ubbo Emmius Fonds in Groningen.

We kijken uit naar een gezellige borrel en de mogelijkheid om van gedachten te wisselen met deze veelzijdige topondernemer en mede alumni in Singapore.

Toegang: SGD 80 per persoon
Minimum deelname van 12 vereist