Skip to ContentSkip to Navigation
AlumniBlijf actiefAlumni AbroadAlumnikringen

Londen

Alumnikring
Lancering alumnikring, 18 april 2017
Lancering alumnikring, 18 april 2017

Deze stad heeft de hoogste concentratie alumni buiten Nederland. Maar liefst 850 oud-Groningers wonen en/of werken in deze metropool. Dit vraagt om een alumnikring! Die werd dan ook feestelijk in het leven geroepen tijdens een eerste alumnibijeenkomst in april 2017 op de residentie van de Nederlandse ambassadeur in Londen. Binnen twee dagen was er een wachtlijst voor de meer dan honderd geïnteresseerden. Tijdens de bijeenkomst waren er onder meer inspirerende speeches van alumnus, CEO Unilever en voorzitter van het Ubbo Emmius Fonds, Paul Polman en de voorzitter van het RUG College van Bestuur Sibrand Poppema.

Verbreed uw professionele netwerk met oud-Groningers
De vorige bijeenkomst in Londen was op 8 november 2018. Om uitnodigingen voor deze bijeenkomsten te ontvangen kunt u zich aanmelden voor de mailinglijst.

Voor meer informatie over de kring word lid van de LinkedIn groep RUG Alumni in Londen, of stuur een e-mail naar Elisa Ahovuori-Motta van de afdeling Alumnirelaties & Fondsenwerving: internationalalumni@rug.nl.

‘I think it is nice to connect with other alumni who had similar experiences. It is interesting to hear about how the UG is doing at the moment and what other alumni did after graduation
UG-alumnus, Alumni Enquete 2016.

Benieuwd naar de evenementen die eerder zijn georganiseerd in Londen? Bekijk ons archief van bijeenkomsten.


Alumni Commissie
Samen met de afdeling Alumnirelaties & Fondsenwerving organiseert een commissie van alumni twee tot drie bijeenkomsten per jaar. Deze commissie bestaat uit:
1. Rishi Raithatha (Internationale Betrekkingen, 2010) - Voorzitter
2. Ragnar Jongen (International Business, 2013)
3. Jeroen Kelder (Economie, 1996)
4. Magdalena Langosch (International Business, 2015)
5. Erik Parigger (Internationale Betrekkingen, 2014)
6. Marjolein Regelink (Rechtsgeleerdheid, 2011)
7. Nils van de Winkel (Bedrijfskunde, 2012)

Laatst gewijzigd:07 januari 2019 15:02
printView this page in: English