Skip to ContentSkip to Navigation
AlumniBlijf actiefAlumni AbroadAlumnikringen

Brussel

Alumnikring
Alumnikring Brussel
Lancering alumnikring, 5 april 2016

In Brussel wonen circa 450 alumni, een bijzonder netwerk van oud-Groningers. Het is een dynamische groep van zowel jonge als meer ervaren mensen. Veel van hen werken bij Europese instituties.

De alumnikring is actief sinds 2016 en heeft verschillende evenementen georganiseerd, van gezellige borrels tot interessante presentaties. Zo heeft de kring in oktober 2017 Prof. Luuk van Middelaar weten te strikken voor een boekpresentatie in het gebouw van de Benelux Unie. Het jaar daarvoor nodigde de burgemeester van Groningen, Peter den Oudsten, alumni uit voor een evenement in het Résidence Palace.

Verbreed uw professionele netwerk met oud-Groningers
Om uitnodigingen voor deze bijeenkomsten te ontvangen kunt u zich aanmelden voor de mailinglijst.

Voor meer informatie over de kring word lid van de LinkedIn of Facebook groep van RUG Alumni in Brussel, of stuur een email naar Elisa Ahovuori-Motta van de afdeling Alumnirelaties & Fondsenwerving: internationalalumni@rug.nl.

Benieuwd naar de evenementen die eerder zijn georganiseerd in Brussel? Bekijk ons archief van bijeenkomsten.

Alumni Commissie
De kring in Brussel is een initiatief van twee oud-Groningers. Elk jaar worden zo'n twee tot drie bijeenkomsten georganiseerd door een commissie van alumni, samen met de afdeling Alumnirelaties en Fondsenwerving van de RUG. De commissie bestaat uit:
1.   Jan Molema – Voorzitter (Rechtsgeleerdheid, 1997)
2.   Thijs van Wonderen – Penningmeester (Rechtsgeleerdheid, 2016)
3.   Dominik Flikweert – Secretaris (Rechtsgeleerdheid, 2014)

Laatst gewijzigd:15 januari 2019 16:56
printView this page in: English