AlumniBlijf actiefAlumni AbroadAlumnikringen

Washington DC

Alumnikring
Alumnibijeenkomst op de residentie van de NL ambassadeur in de VS, 27 januari 2016

Washington DC is een van onze eerste internationale alumnikringen. Dit netwerk  van ongeveer 150 alumni bestaat al sinds 2010. Sindsdien hebben de oud-Groningers veel evenementen georganiseerd; van bijeenkomsten op de residentie van de Nederlandse ambassadeur tot een presentatie van RUG alumnus en President van de Nederlandsche Bank Klaas Knot.

Verbreed uw professionele netwerk met oud-Groningers
Om uitnodigingen voor deze bijeenkomsten te ontvangen kunt u zich aanmelden voor de mailinglijst.

Voor meer informatie over de kring, stuur een e-mail naar Elisa Ahovuori-Motta in de afdeling Alumnirelaties & Fondsenwerving: internationalalumni@rug.nl.

‘It is a nice opportunity to connect with other former students and still be a part of a great university which deserves support’
Alumni Enquete 2016.

Benieuwd naar de evenementen die eerder zijn georganiseerd in Washington DC? Bekijk ons archief van bijeenkomsten.

Alumni Commissie
Samen met de afdeling Alumnirelaties & Fondsenwerving organiseert een commissie van alumni ongeveer twee bijeenkomsten per jaar. Deze commissie bestaat uit:
1. Nienke Beintema (Biologie, 2002)
2. Patrice Willoughby (Rechtsgeleerdheid, 1997)
3. Peter Teuben (Astrofysica, 1986)
4. Robert Meins (Internationale Betrekkingen, 2007)
5. Welmoed Laanstra (Geschiedenis, 1987)

Laatst gewijzigd:19 februari 2018 14:56
printOok beschikbaar in het: English