AlumniBlijf actiefAlumni AbroadAlumnikringen

New York

Alumnikring
Alumnibijeenkomst, 26 september 2017

Dit is een van de oudste en meest actieve internationale alumnikringen van de RUG. In New York worden er sinds 2011 gemiddeld drie bijeenkomsten per jaar georganiseerd voor de meer dan 250 RUG alumni in the Big Apple. Van interessante bedrijfsbezoeken waar alumni werkzaam zijn en fietstochten door Brooklyn tot ontmoetingen met de Rector Magnificus en hoogleraren.

Verbreed uw professionele netwerk met oud-Groningers
Om uitnodigingen voor deze bijeenkomsten te ontvangen kunt u zich aanmelden voor de mailinglijst. Het volgende evenement is op donderdag 13 september 2018 bij het internationale advocatenkantoor NautaDutilh.

Voor meer informatie over de kring word lid van de Facebook groep RUG Alumni in New York, of stuur een e-mail naar Elisa Ahovuori-Motta van de afdeling Alumnirelaties & Fondsenwerving: internationalalumni@rug.nl.

‘It is easy to connect because you have something in common with everyone. It is wonderful to have a network and it is always rewarding to meet new people’
UG-alumnus, Alumni Enquete 2016.

Benieuwd naar de evenementen die eerder zijn georganiseerd in New York? Bekijk ons archief van bijeenkomsten.

Alumni Commissie
Samen met de afdeling Alumnirelaties & Fondsenwerving organiseert een commissie van alumni twee tot drie bijeenkomsten per jaar. Deze commissie bestaat uit:
1. Brunhilde Vergouwen (Gedrags- en maatschappijwetenschappen, 1996)
2. Eveline Honig-van Veldhuisen (Geneeskunde, 1985)
3. Alies van den Berg (Economie en Bedrijfskunde, 1998)
4. Annette van der Feltz (Economie en Bedrijfskunde, 1993)

Laatst gewijzigd:24 augustus 2018 16:43
printView this page in: English