AlumniNieuws

Gift van 1.500 voor Eric Bleumink Fonds

20 mei 2016
toon schrijver

Op 1 april jl. nam alumnus Toon Schrijver (economie 1979), na ruim 22 jaar afscheid als directeur van de Vereniging Golfkartonindustrie. De heer Schrijver (links op de foto) is al jaren donateur van het Eric Bleumink Fonds (EBF), dat talentvolle studenten uit ontwikkelingslanden de mogelijkheid biedt een masterstudie in Groningen te volgen. Een afscheidscadeau was dan ook gauw gevonden: een donatie aan het EBF. Het bestuur van de Vereniging Golfkartonindustrie stelde hiervoor € 1.500 ter beschikking. Voorzitter Joost Simons (rechts): ‘Met deze schenking willen wij als Nederlandse golfkartonindustrie duurzame ontwikkeling in ontwikkelingslanden, ook op het gebied van kennisontwikkeling en personeel, bevorderen. Duurzame ontwikkeling staat bij de golfkartonindustrie hoog in het vaandel. De golfkartonindustrie steunt dan ook de doelstellingen van het Eric Bleumink Fonds van de Rijksuniversiteit Groningen’. Tienke Koning (midden) was namens het Eric Bleumink Fonds aanwezig bij de feestelijke overhandiging van een symbolische cheque. Het Ubbo Emmius is erg blij met de gift van Toon Schrijver en de Vereniging Golfkartonindustrie.

Laatst gewijzigd:25 oktober 2017 14:49