AlumniNieuws

Lense Koopmans overleden

02 november 2015

Dit weekend bereikte ons het droevige bericht dat oud-UEF-bestuurslid en alumnus Lense Koopmans op 30 oktober is overleden. Hij was in 1996 nauw betrokken bij de oprichting van het Ubbo Emmius Fonds en maakte tot eind 2013 deel uit van het bestuur van ons fonds.

Wij zijn Lense Koopmans zeer erkentelijk voor de manier waarop wij gebruik hebben mogen maken van zijn visie en netwerk en voor de wijze waarop hij heeft bijgedragen aan de ontwikkeling en groei van het UEF.

Lense Koopmans (rechten 1965, PhD 1968) was, onder meer, voorzitter van de raad van commissarissen van Rabobank, hoogleraar aan de Erasmus Universiteit en de Rijksuniversiteit Groningen en een van de oprichters van het Republikeins Genootschap.

Laatst gewijzigd:28 januari 2016 14:13
printOok beschikbaar in het: English