AlumniNieuws

Eerste Dirk Smilde Fellowship voor Steve Mason

23 september 2013

Op 20 september 2013 ontving Steve Mason de eerste Dirk Smilde Fellowship. Hij zal van januari tot en met mei 2014 aan het Qumran Instituut van de faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap verblijven. Steve Mason is een van de meest vooraanstaande geleerden op het gebied van de Joodse historicus Flavius Josephus en het Jodendom in de vroeg-Romeinse periode. De Dirk Smilde Fellowship stelt toponderzoekers in staat om voor een bepaalde periode aan het Qumran Instituut te werken, variërend van drie tot zes maanden. Om de twee jaar zal een nieuwe fellow worden benoemd. http://www.rug.nl/ggw/news/current/2013/prof.-steve-mason-receives-first-dirk-smilde-fellowship.

Laatst gewijzigd:11 juli 2018 14:12