AlumniNieuws

Winnaars Aart Bosman Prijs 2011 bekend

04 november 2011

Vanmiddag zijn de winnaars van de Aart Bosman Prijs 2011 voor het beste proefschrift op het gebied van informatiesystemen en ICT-toepassingen bekend gemaakt door juryvoorzitter professor Henk Sol van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (FEB) in Groningen. Drie proefschriften, geschreven aan Nederlandse of Vlaamse universiteiten, dingen in de finale mee naar de geldprijs van 4000 euro die elke twee jaar wordt uitgereikt.

De Aart Bosman Prijs is mogelijk door een schenking van dr. Gezinus Hidding (alumnus FEB, 1982). Met de prijs wil Hidding, nu associate professor aan de Loyola University van Chicago, zijn voormalig leermeester huldigen. De prijs is vernoemd naar emeritus hoogleraar van de RUG prof.dr. Aart Bosman (1930-2008), pionier en grondlegger van het vakgebied Bestuurlijke Informatiekunde in Nederland.

Laatst gewijzigd:08 januari 2018 13:34