Skip to ContentSkip to Navigation

Aletta Jacobs School of Public Health

Together for more healthy years
Aletta Jacobs School of Public HealthWij zijn AlettaAletta's Talent Network

Aletta's Talent Network verbindt jonge onderzoekers in de volksgezondheid en faciliteert hen in hun loopbaan. Als onderdeel van de Aletta Jacobs School of Public Health zal Aletta's Talent Network zich richten op het verbinden van onderzoekers van verschillende achtergronden.

Met Aletta's Talent Network bouwen we bruggen voor jonge onderzoekers tussen de verschillende faculteiten, afdelingen en organisaties. Door deze verbanden te leggen krijgen de talenten inzicht in andere methoden en onderzoeken, en kunnen ze profiteren van de verschillende perspectieven en achtergronden.

Uitwisselen van kennis en ervaring

Met Aletta's Talent Network willen we jonge onderzoekers de mogelijkheid bieden om te leren van ervaren deskundigen en andere jonge onderzoekers, om kennis en ervaringen uit te wisselen en om de vaardigheden te verwerven die ze nodig hebben als onderzoeker op het gebied van de volksgezondheid.

Als netwerk van jonge onderzoekers willen we onderzoek doen naar 'meer gezonde jaren' en met onze gecombineerde kennis en vaardigheden een verschil maken in het interdisciplinaire onderzoeksgebied van de volksgezondheid.

Socializen en netwerken

Leden van het Aletta’s Talent Network zullen de mogelijkheid hebben om te socializen tijdens informele activiteiten en om potentiële, toekomstige werkgevers te ontmoeten en banen in de volksgezondheid en/of beleid te ontdekken. Ten slotte biedt de Aletta Jacobs School of Public Health de jonge onderzoekers de mogelijkheid om deel te nemen aan onderzoeksopdrachten en vraagstukken van externe partijen.

Samengevat, dit is wat Aletta's Talent Network te bieden heeft:

• Uitwisseling van kennis en ervaring.
• Op de hoogte blijven van elkaars onderzoeks- en databronnen.
• Mogelijkheden om te netwerken buiten je peergroup.
• Werken aan je carrière.
• Mogelijkheden voor gezamenlijk onderzoek.
• Betrokken worden bij de Aletta Jacobs School of Public Health en zo toegang krijgen tot professionele ondersteuning.
• De mogelijkheid om bij te dragen aan onderzoeksopdrachten voor en vraagstukken van externe partijen.

printView this page in: English