Skip to ContentSkip to Navigation

Aletta Jacobs School of Public Health

Together for more healthy years
Aletta Jacobs School of Public HealthOpleiden

Opleiden

Het genereren van impact op de volksgezondheid is de ambitie van de Aletta Jacobs School of Public Health. Niet alleen door het samenbrengen en uitbreiden van onze kennis en kunde, maar ook door die kennis en kunde door te geven.


Programma Management & Economie in Zorg en Welzijn

Het zorg- en welzijnslandschap blijft in ontwikkeling en uitdagingen als het betaalbaar houden van de zorg zetten instellingen verder onder druk. Van managers en leidinggevenden in de sector wordt verwacht dat zij leiderschapsvaardigheden tonen en actuele kennis hebben van de bedrijfskundige en economische aspecten van de sector. Deze kennis biedt ons 7-daags programma Management & Economie in Zorg en Welzijn. De kennis kunt u direct toepassen in uw organisatie.

Dit programma wordt aangeboden door de University of Groningen Business School (UGBS). De Aletta Jacobs School of Public Health ontwikkelde het programma samen met Expertisecentrum Healthwise en ZorgpleinNoord.

Lees meer over het programma op de website van UGBS.


Opleidingsprogramma’s volksgezondheid

We werken momenteel aan meer multidisciplinaire, educatieve programma’s met betrekking tot het onderwerp volksgezondheid. We houden je op de hoogte.

Laatst gewijzigd:24 mei 2018 14:50
printView this page in: English