Aletta Jacobs School of Public Health

Together for more healthy years
Aletta Jacobs School of Public HealthEvenementen

events

Twee keer per jaar organiseert de Aletta Jacobs School of Public Health een Aletta Research Meet-up. Op deze events wordt de verbinding gezocht tussen wetenschap, beleid en praktijk, komen de pijlers van de AJSPH aan bod en onstaat een ontmoetingsplek voor de partners van de AJSPH. We bieden een interactieve setting aan waarin we de verschillende gezichten van Aletta belichten, vergezeld met pitches van mensen wier harten sneller gaan kloppen als ze denken aan het behalen van meer gezondere jaren samen. De evenementen zijn voor alle geïnteresseerde onderzoekers of stafleden met een huidige of toekomstige interesse in de volksgezondheid.

Op dit moment zijn er al drie succesvolle Research meet-ups geweest en zijn we druk bezig met de organisatie van de volgende meet-up dat in april 2019 zal plaatsvinden.

Laatst gewijzigd:20 november 2018 16:53
printView this page in: English