Aletta Jacobs School of Public Health

Together for more healthy years
About us Vacaturebank

Student-assistent | Junior medewerker kennisvalorisatie (12u/week)

n

AJSPH zoekt een student assistent die de staforganisatie voor ten minste drie maanden gaat ondersteunen bij verschillende projecten gericht op kennisvalorisatie en business development. Activiteiten behelzen o.a. deskresearch gericht op bedrijven en organisaties, assisteren in het vastleggen en verwerken van interviews, opzetten van kleinschalige bijeenkomsten, grafische representatie.

Hiervoor zoekt AJSPH (per direct) een creatieve, representatieve en initiatiefrijke student-assistent. Voorkeur gaat daarbij uit naar een masterstudent met een bedrijfskundige, economische of bestuurskundige achtergrond die beschikt over basale inhoudelijke kennis op het gebied van gezondheid en zorg, en affiniteit heeft met innovatie en business development. Gezien de beoogde rol van de student-assistent in het schrijven van verschillende rapportages, wordt bij sollicitatie (aantoonbare) schrijfkwaliteit gevraagd.

AJSPH is gevestigd in het Calmershuis (Oude Boteringestraat 24). Hier kan voor de student-assistent een werkruimte gerealiseerd worden en de mogelijkheid geboden worden om ook fysieke afspraken te hebben in licht van de beoogde werkzaamheden. Echter, behoudens de ontwikkelingen rondom de tweede corona-golf zal primair vanuit huis gewerkt worden.

CV en motivatie kunnen gericht worden aan Roel van der Heijden voor 5 november 2020 (r.a.van.der.heijden rug.nl).

Laatst gewijzigd:28 oktober 2020 09:21