Aletta Jacobs School of Public Health

Together for more healthy years
About us Vacaturebank

Ervaren onderzoeker voor monitoring van Kans voor de Veenkoloniën

AA

Welke ervaren onderzoeker helpt Aletta bij de monitoring van Kans voor de Veenkoloniën? Aletta Advies is de toegepaste onderzoeks- en adviestaak van de Aletta Jacobs School of Public Health, een samenwerkingsverband van de Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool en

Universitair Medisch Centrum Groningen. Aletta Advies verricht opdrachten op het gebied van Public Health met de inzet van kennis vanuit de School. Het doel is een betere onderbouwing en monitoring van beleid en interventies in Public Health.

Aletta Advies heeft de opdracht gekregen om een evaluatie uit te voeren van het programma Kans voor de Veenkoloniën, een programma dat zich richt op de verbetering van de gezondheid in de veenkoloniën.

Voor deze opdracht zoeken wij een ervaren onderzoeker voor de periode van november 2020 t/m januari 2021 (3 maanden, 0,5 fte).

Taken

Je hoofdtaak is het ontsluiten en rapporteren van indicatoren (CBS en andere) die als uitkomstmaten voor de interventies van het programma Kans voor de Veenkoloniën zijn geselecteerd. Taken die jij uitvoert zijn onder meer:

• Contact met CBS en andere bronnen
  • Ontsluiten, ordenen, analyseren en rapporteren van de indicatoren
  • Presentatie van de uitkomsten
Competenties

Wij zijn op zoek naar een ervaren onderzoeker met de volgende competenties en vaardigheden:

• Je kunt grote (o.a. CBS) databestanden analyseren en data combineren
  • Je kunt zelfstandig werken én binnen een team
  • Goede communicatieve vaardigheden (NL)
  • Je bent flexibel en je wilt ook aan andere ontwikkelingen bij Aletta Advies bijdragen
  • Ervaring in presenteren
Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden aan:

• Een vergoeding op basis van werkervaring in schaal 10 of 11
  • Een aanstelling voor een periode van 3 maanden in 0.5 fte.
Werkplek

Aletta Advies is een kleine organisatie, maar het netwerk waarin je je activiteiten verricht is heel groot. In het kader van je opdracht onderhoud je contacten met de School (prof. dr. Jochen Mierau), het CBS en andere organisaties in het Aletta netwerk.

De dagelijkse begeleiding is in handen van dr. C.P. van Linschoten, lid van de directie van Aletta Advies. De werkplek is bij Triade Holding in Groningen, dichtbij het centrum.

Contactgegevens: c.p.van.linschoten@rug.nl

Laatst gewijzigd:19 oktober 2020 11:59