Over onsWie zijn wij?Duurzame universiteitGreen Office GroningenProjecten

Educatie en voorlichting

Lezingen, excursies en films

Een belangrijk doel van de Green Office is om studenten en medewerkers te enthousiasmeren over duurzaamheid en kennis over te dragen. We willen mensen inspireren om hun gedrag op het werk en thuis te verduurzamen. We hopen dit te bereiken door mensen interessante lezingen en excursies aan te bieden en door films te vertonen die mensen aan het denken zet. Zo gaat duurzaamheid meer leven en is het hopelijk minder een ver-van-je-bed show. We proberen zowel de wat serieuzere onderwerpen als als de luchtige feel-good onderwerpen aan te snijden om een zo breed mogelijk beeld van duurzaamheid neer te zetten. Neem een kijkje op de kalender (op onze hoofdpagina) voor informatie over onze huidige activiteiten. Heb jij suggesties of ideeën waar de Green Office aandacht aan zou moeten besteden? Neem dan vooral contact met ons op.

Cursus Green Growth

Een innovatief programma over duurzaamheid met inspirerende docenten van verschillende faculteiten van de RUG, de Hanzehogeschool en mensen uit het werkveld. De cursus is een unieke kans voor studenten en medewerkers om vanuit de wetenschap en de praktijk te leren over duurzaamheid. Dit jaar is de focus van de cursus op hoe we zelf actief bij kunnen dragen aan duurzaamheid binnen onze maatschappij en voor de toekomst. Kijk hier voor meer informatie over het programma.

Week van de Gezondheid

Tijdens deze week werken verschillende afdelingen van de RUG samen om een duurzame levensstijl onder studenten en medewerkers te promoten. Een week lang worden er workshops, lezingen en andere leuke en interessante activiteiten georganiseerd waarbij gezondheid centraal staat. Voor meer informatie, houd onze Facebook en nieuwsbrief in de gaten.

Laatst gewijzigd:11 oktober 2017 11:58
printOok beschikbaar in het: English