Over onsWie zijn wij?Green Office GroningenOrganisatie

Over ons

Green Office Groningen is een afdeling van de universiteit gerund door studenten en medewerkers. De Green Office coördineert activiteiten ten behoeve van de duurzame ontwikkeling van de universiteit. Dit doen we door medewerkers en studenten te informeren, verbinden en stimuleren om duurzamer te leven en door uit te leggen waarom dit belangrijk is. Daarnaast houden we ons bezig met het verduurzamen van de bedrijfsvoering en het beleid van de RUG. Ons doel is om duurzaamheid een vanzelfsprekend onderdeel te maken van de Rijksuniversiteit Groningen. Om dit doel te bewerkstelligen hebben we onze activiteiten opgedeeld in de onderdelen People, Planet en Performance.

Wil je meer weten over wie er aan duurzaamheid werkt, en hoe je ze kunt bereiken? Alle medewerkers zie je hier.

Missie

De Green Office versterkt en integreert duurzaamheid binnen de Rijksuniversiteit Groningen door medewerkers en studenten te ondersteunen, te verbinden en te inspireren.

Doelen 2018

1. Zichtbaarheid en herkenbaarheid vergroten van de Green Office binnen de RUG
2. Studenten en medewerkers informeren over de duurzaamheidsinspanningen van de RUG
3. Het enthousiasmeren van en kennis overdragen aan de doelgroep over duurzaamheid