Over onsWie zijn wij?Green Office Groningen

Stichting KEI zoekt bestuursleden

10 mei 2017

Stichting KEI is op zoek naar nieuwe leden voor hun Algemene Bestuur. Naast het Dagelijks Bestuur dat een jaar lang fulltime bezig is met de organisatie, bestaat er ook het parttime Algemeen Bestuur. Dit bestuur bestaat uit studenten die ervaring hebben met verschillende besturen en/of commissies en die iets met deze opgedane ervaring willen doen.

Het Algemeen Bestuur

Het Algemeen Bestuur (AB) heeft een adviserende en controlerende functie richting het Dagelijks Bestuur en Stichting KEI, en draagt de eindverantwoordelijkheid voor de KEI-week. In de maandelijkse vergaderingen met het Dagelijks Bestuur worden verschillende aspecten besproken zoals het beleid, de begroting en operationele zaken. Als Algemeen Bestuurder doe je veel ervaring op, heb je contacten met externe partijen en werk je ook nog aan je CV. Je hebt inspraak in de organisatie van een introductieweek voor maar liefst 5.000 KEI-lopers en 1.000 vrijwilligers. Naast de formele aspecten kent het Algemeen Bestuur ook een informele kant. Sociale contacten, feestjes, borrels en weekendjes weg geven de mogelijkheid een hechte band op te bouwen met je bestuur en de overige actieve leden van Stichting KEI. Algemeen Bestuur doen bij Stichting KEI betekent een gezellige tijd binnen een hechte organisatie, waarbij je veel nieuwe mensen leert kennen!

Wat Stichting KEI zoekt:

• Ouderejaarsstudent van de RUG of Hanze Hogeschool zijn
  • Ervaring hebben door een bestuursjaar/ grote commissie/ iets van vergelijkbare grootte
  • Discussies kunnen voeren en beslissingen kunnen maken op beleidsmatig niveau
  • Het leuk vinden om ook aanwezig te zijn op activiteiten en borrels
  • Per maand ongeveer twaalf uur beschikbaar zijn

Als Algemeen Bestuurslid ben je in functie vanaf 1 september, maar je loopt al vanaf begin augustus mee om kennis te maken met de organisatie achter de KEI-week. Het is daarnaast essentieel om van 14 tot en met 18 augustus beschikbaar te zijn, om mee te draaien tijdens de KEI-week 2017.

Geïnteresseerd?

Op de website vind je meer inhoudelijke informatie over het Algemeen Bestuur, zoals de factsheet die ook in de bijlage te vinden is. Daarnaast kun je een informatiepakket aanvragen via wervingenpromotie@keiweek.nl. Ook zal er op 23 mei om 20:00 een informatieavond plaatsvinden op het KEI-pand (Pelsterstraat 23), waar je van harte welkom bent! Opgeven kan door te mailen naar wervingenpromotie@keiweek.nl.

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over het Algemeen Bestuur? Stuur dan je motivatiebrief en CV voor 18 juni 2017 18:00 uur naar abvoorzitter@keiweek.nl. Je kan huidige leden van het Algemeen Bestuur, ook altijd bellen of mailen voor meer informatie!

Laatst gewijzigd:10 mei 2017 10:45