Over onsWie zijn wij?Green Office Groningen

Even voorstellen: Robin Merjenburgh

04 oktober 2018
Robin

Hallo iedereen! Ik ben Robin, een van de nieuwe studentassistenten van de Green Office en ik ben dit jaar begonnen aan de master Biomedical Engineering. De Green Office bestaat al een groot deel van mijn studententijd in Groningen, echter ben ik pas sinds vorig jaar te weten gekomen waar de Green Office zich allemaal voor inzet. Dat, samen met het feit dat duurzaamheid meer onder de aandacht gebracht moet worden, geeft mij heel veel motivatie om mensen meer te informeren over duurzaamheid binnen de Rijksuniversiteit Groningen. Ik zal de functie Communicatie op mij nemen binnen het studententeam en hoop hiermee zoveel mogelijk studenten en medewerkers van de universiteit te bereiken met onze informatieve en leuke evenementen!

Laatst gewijzigd:04 oktober 2018 09:52